FARRÉS CANSALADERIA

Farrés Cansaladeria  és una empresa familiar amb més de 60 anys d’història, sempre dedicada a la compra venta de bestiar porcí  entre diverses granges de la comarca d’Osona i el Vallès. En els darrers anys ens hem especialitzat en el servei al major a restauració i centres d’alimentació. I des de fa 40 anys tenim un punt de venta al detall al mercat de la Boqueria.

farres_boqueria_granollers

Entenem la nostra professió de mercat en base a tres eixos: producte, servei i concepte.
En quan al producte vetllem per la qualitat en la selecció del producte, que és únic i que es valora sol o acompanyant-lo d’un altre producte noble.
En el servei valorem la professionalitat, l’experèriencia i l’atenció al client. I el nostre concepte de parada és la singularitat, la originalitat i la inquietud per la creativitat i la cura dels petits detalls.

CASA FÍGOLS

Casa Fígols és una empresa artesanal d’embotits ubicada al petit poble de Montmajor, al Berguedà (Barcelona). Amb una història familiar que es remunta al 1959, avui la fidelitat al mètode artesanal i a les matèries primeres de qualitat que proveeix el territori permeten a Casa Fígols fer bandera d’una filosofia d’empresa que la diferencia de la competència: Elaborat com sempre, però millor que mai.

figols

LA BOQUERIA

La Boqueria és un dels mercat més conegut de Barcelona i de l’estat el més recomanat arreu. És un mercat on hi podem trobar productes autòctons de primera qualitat i d’arreu del món. Hi trobem  una varietat de 250 parades que s’han caracteritzat per oferir als seus clients una gran gamma de productes presentats de forma atractiva, innovadora i original, buscant en tot moment satisfer les necessitats del mercat.

boqueria
Referent gastronòmic, el món de la restauració hi té parada obligada, convertint en molts moments la nostra parada en un proveïdor de molts restaurants de primer nivell, inclosos en les més prestigioses guies gastronòmiques.
Punt d’atracció turística, és present a la majoria de guies d’arreu, qualsevol turista que arriba a Barcelona busca la manera de visitar-lo en algun moment del seu viatge.
Turisme intern visita obligada dels ciutadans dels pobles i ciutats de Catalunya que van a la ciutat comtal per qualsevol activitat, sigui lúdica, professional o de serveis.
A més per la quantitat i varietat de producte que aquest mercat ofereix, fa que els ciutadans de Barcelona hi facin cap, un moment o altre, per aconseguir allò que el seu mercat o al seu barri no hi troben.

UNA ALIANÇA

Des de l’abril del 2011, Cansaladeria Farrés i Casa Fígols som una aliança present a la parada 888 del Mercat de a la Boqueria (a l’entrada de les Rambles just a sota de l’escut), el mercat més prestigiós i concorregut de Barcelona i Catalunya.

botiga_farres_figols

Oferim els nostre productes a un públic autòcoton, turístic i també volem arribar  a l’alta gastronomia, adreçada al públic més gourmet.

A la nostra parada hi trobaràs el garrinet com a especialitat,  productes per a un consumidor familiar, però també embotits presentats com a singular record turístic de Catalunya.
Fem una aposta decidida per convertir aquesta parada de la Boqueria en un punt atractiu de venda d’embotits i altres productes artesans de la comarca del Berguedà.